اخبار بیمه / شناسه خبر: 10303 / تاریخ انتشار : 1399/8/24 10:23
|

بیمه‌ای که برای روستائیان هیچ بُخاری ندارد/وقتی پرداخت حق بیمه روستایی برای کشاورزان بی منفعت است

طرح بیمه روستائیان هیچ علاجی از روستائیان را دوا نکرده و پرداخت حق بیمه آن برای کشاورزان سودی نداشته است.

بیمه ای ها /طرح بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر طرحی است که در سراسر کشور به ویژه در استان اصفهان و شهرستان نطنز اجرایی شده است اما روستائیان در استفاده از این بیمه مشکلات زیادی دارند.
کشاورزان در این زمینه با مشکلات بسیار زیادی رو به رو هستند و باعث شده است تا در حوزه درمان این افراد با هزینه‌های قابل توجهی رو به رو شوند و در این زمینه ممکن است با مشکلاتی نیز دست و پنجه نرم می کنند و لازم است تا مسئولان بیش از پیش به این موضوع توجه کنند.
سهراب غریبی به مشکلات و دغدغه‌های پیش روی روستائیان و کشاورزان منطقه بادرود اشاره کرد و گفت: از جمله مهم‌ترین مشکلات کشاورزان و روستاییان، عدم اطلاع و آگاهی آنان نسبت به مزایای صندوق بیمه‌ای است که باعث شده این قشر مظلوم واقع شوند و از خدمات به نحوی شایسته بهره‌مند نشوند.
وی ضمن اشاره به دیگر مشکلات روستائیان بادرودی در حوزه مشکلات بیمه روستائیان گفت: عدم پوشش دفترچه درمانی و همچنین بالا بودن سن بازنشستگی ۶۵ سال برای روستائیان از دیگر مشکلات و دغدغه‌های روستاییان و کشاورزان در بخش بادرود است.
غریبی ضمن اشاره به دیگر مشکلات طرح بیمه روستائیان و عشایر ابراز داشت: درآمد اندک کشاورزان در روستاها و عدم توانایی در پرداخت هزینه‌ها از دیگر مشکلات آنان است.
مهدی ابارشی در خصوص طرح بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر، اظهار داشت: صندوق بیمه روستاییان، کشاورزان و عشایر در سال ۸۴ شروع به کار کرد تا روستاییان فاقد بیمه را بیمه کند و اکنون یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از این افراد عضو این صندوق بوده که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از آن‌ها بیمه‌ شده فعال هستند.
وی ضمن تاکید بر اینکه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از طرح‌های برجسته دولت است گفت: جهت گسترش پوشش بیمه‌ای با تمام ظرفیت دهیاری‌ها تلاش می‌کنیم در حالی که بیش از هفت هزار سرپرست خانوار در سطح استان اصفهان از تعهدات صندوق بیمه روستایی و عشایری شامل بازنشستگی، از کار افتادگی و مستمری برای بازماندگان بهره می‌برند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر سهم استان اصفهان بیش از  ۷۰ هزار نفر از روستائیان و عشایر است، ابراز داشت: از مجموع سه هزار و ۴۰۰ نفر مشمول بیمه اجتماعی روستایی در بخش بادرود در حال حاضر تعداد ۷۰۰ نفر بیمه شده فعال هستند که با هماهنگی‌های لازم تا پایان سال ۹۹ این رقم به بیش از  ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد حق بیمه روستائیان و عشایر به صورت یارانه غیر نقدی بر عهده دولت است افزود: عشایر و روستائیان با پرداخت حداقل ۳۳۰ هزار تومان و حداکثر ۸۴۰ هزار تومان تحت پوشش خدمت قرار می‌گیرند؛ روستائیان، عشایر و افراد ساکن در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر با رنج سنی ۱۸ تا ۵۰  سال از افراد واجد شرایط برای ثبت نام بیمه دولتی هستند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اصفهان با اشاره به اینکه توسعه بیمه اجتماعی از برنامه‌های راهبردی دولت است، افزود: دولت توجه ویژه‌ای به توسعه بیمه اجتماعی دارد و دو برابر حق بیمه را دولت به عنوان کارفرما در جامعه هدف صندوق پرداخت می‌کند.
ابارشی تاکید کرد: تا زمانی که روستاها آباد و توسعه نیابد، توسعه پایدار اتفاق نمی‌افتد چرا که روستاها کانون‌های تلاش و تولید هستند و بر همین اساس توجه به روستاها ضروری و یکی از اصول توسعه است و از این رو در گفتمان توسعه باید روستاها جایگاه ویژه‌ای داشته باشند که بیمه اجتماعی روستایی و عشایری نقش بسزایی در آبادانی روستاها دارد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان اصفهان نقش رسانه‌ها را در تبیین اهداف صندوق و حمایت دولت از جامعه هدف مؤثر دانست و افزود: در حال حاضر امکانات و توانایی حضور به صورت یک به یک در روستاها برای معرفی این طرح بیمه‌ای برای همکاران مقدور نیست و بایستی رسانه‌ها در این راستا به کمک صندوق بیایند./تسنیم

لینک کوتاه

http://bimeiha.ir/10303

کلیدواژه

بیمه روستائیان

سهراب غریبی

اخبار مرتبط

ارسال نظرات

captcha
آخبرین اخبار
پربیننده ترین ها