بیمه ای ها /به گزارش روابط عمومی،
بیمه دی امسال هم رویه رو به بهبود خود با قدرت ادامه داده و مشخص شده است که استراتژی بیمه دی در خصوص تنوع پورتفوی این شرکت همچنان ادامه داشته و ثمره آن نسبت خسارت ۲۷ درصدی و درآمد خالص بالاست
؛ شرکت بیمه دی در سال جاری توانست شرایط خاصی را به نمایش بگذارد. این وضعیت شرکت گویای تصمیم مدیران این شرکت برای کنترل ریسک، کنترل پورتفو و تنوع بخشیدن به پورتفوی این شرکت است تا هم درآمد زایی را افزایش دهد و هم ریسک ها را کاهش دهد.
بیمه دی در مرداد امسال توانست مبلغ ۲۳۳ هزار و ۳۹۵ میلیارد ریال حق بیمه تولید کند که در مقابل ان حدود ۶۵ هزار میلیارد ریال خسارت پرداخت کرد. روی هم رفته نسبت خسارت این شرکت در پنج ماهه منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ رقم ۲۷ درصدی است که با این حساب کمترین نسبت خسارت در صنعت بیمه در بین شرکت های بورسی است.
بر اساس این رخداد درآمد ناخالص شرکت در مرداد امسال ۱۶۸ هزار میلیارد ریال شده است.
نسبت خسارت شرکت هم در سالهای اخیر رشد قابل قبولی داشته و در رقم بالای ۱۰۰ درصد به رقم مناسب ۲۷ درصدی رسیده است.
عمده تغییر رخ داده در شرکت بیمه دی ، تغییر پورتفوی شرکت بوده که تمرکز ویژه بر بیمه درمان را کنار گذاشته و به تنوع پورتفو روی آورد.
نکته ای که درباره نسبت خسارت بیمه درمان می توان گفت این که شرکت در گذشته دارای نسبت خسارت چندصد درصدی بوده ولی در حال حاضر در بیمه درمان دارای نسبت خسارت ۲۷ درصدی است.
در کنار توازن در بیمه درمان ، شرکت تصمیم گرفت که در بیمه عمر و زندگی هم ورود کرده و این رشته را در پورتفوی خود تقویت کند. هرچند هنوز حدود یک درصد از پورفتوی شرکت را تشکیل می دهد اما رشد سه برابری این رشته نشان از توجه بیشتر و شروع گردش به این رشته کم ریسک دارد.
همه این رخدادهای مثبت در کنار تونگری مالی بالای شرکت معنی دارد.
بر اساس صورتهای مالی حسابرسی شده سال ۱۴۰۲ شرکت بیمه دی امسال نیز با عملکردی قابل قبول، «توانگری سطح یک صنعت بیمه» را کسب کرد. حصول این دستاورد ارزشمند، نشانگر آن است که بیمه دی استفاده بهینه از منابع و سرمایه موجود برای پذیرش و مدیریت ریسک را، به نحو مطلوبی مد نظر داشته است. همچنین نگاه داشت شرکت در این سطح و نسبت توانگری، بیانگر رعایت اصول حرفهای بیمهگری در انتخاب ریسک، بازنگری در قراردادهای اتکایی، تأکید بر وصول به موقع حق بیمهها و مطالبات، مدیریت مؤثر بر وجوه نقد شرکت و سرمایهگذاری در بخشهای سودآور است.