بیمه ای ها /حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: در 20 سال قبل مقام معظم رهبری چشم اندازی را ترسیم کردند که کشورمان پیشرو در منطقه به لحاظ علمی، فناوری و نیروی انسانی تبدیل می شود، که در خیلی از مسائل رسیدیم و چه بسا از افق20 ساله که پایان آن سال 1404 است هم جلو افتاده ایم اما در خیلی از حوزه ها نیز نیازمند به تلاش بیشتر و اصلاح سیاست ها هستیم.
به گفته دکتر غزنوی، فضای نخبگان برای یک دهه آینده می تواند تاثیر گذار باشد، باید نقاط قوت تقویت و اشتباهات نیز اصلاح شود و مراکز دانشگاهی نقش مهمی در سیاست گذاری های درست دارند.
مسعود مشایخی، مدیر کل سلامت خانواده و نظام ارجاع سازمان بیمه سلامت ایران نیز گفت: آنچه که در ارزیابی ها باید مدنظر قرار گیرد موضوع عدالت در سلامت است، زیرا توزیع منابع و امکانات عادلانه نبوده است و و وضع موجود حاصل آن است.
وی محیط زیست را بسیار اثرگذار در سلامت عنوان کرد و افزود: آلودگی هوا، آلودگی آب و مواد غذایی که در سطح کشور داریم به واسطه این است که به این موضوعات توجه نشده است و محیط زیست و سایر ارگانها راه خود را رفته اند.
مدیر کل سلامت خانواده و نظام ارجاع سازمان بیمه سلامت ایران عنوان کرد: امروزه با سونامی سرطان در کشور روبرو هستیم که قبلا در جوامع غربی جدی بود ولی امروزه در کشور ما نیز هم پیشرفت کرده است، که حوزه صنعت و محیط زیست نیز در به وجود آمدن این سونامی دخیل هستد و باید راه های اشتباه رفته بررسی و اصلاح شوند.
مشایخی در پایان افزود: نظام شبکه باید بازسازی و اصلاح شود و نظام جدیدی تعریف کنیم.
شایان ذکر است: نشست تخصصی بررسی موضوعات راهبردی تاثیر گذار در نظام سلامت با حضور دکتر مسعود مشایخی مدیر کل سلامت خانواده و نظام ارجاع سازمان بیمه سلامت ایران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و جمعی از اساتید و نخبگان دانشگاه برگزار شد.
لینک مطلب: | http://bimeiha.ir/News/233547.html |