printlogo


همزمان با بیست و یکمین سالروز تأسیس، بیمه ملت “داستان زندگی” را روایت می کند
همزمان با بیست و یکمین سالروز تأسیس، بیمه ملت “داستان زندگی” را روایت می کند
کد خبر: 233512 تاریخ: 1403/8/13 10:26
همزمان با بیست و یکمین سالروز تاسیس، بیمه ملت علاقه مندان به حوزه داستان نویسی را به شرکت در جشنواره “داستان زندگی” دعوت می کند. به همت معاونت توسعه بازار بیمه ملت اولین جشنواره داستانی بیمه های زندگی

بیمه ای ها /همزمان با بیست و یکمین سالروز تاسیس، بیمه ملت علاقه مندان به حوزه داستان نویسی را به شرکت در جشنواره “داستان زندگی” دعوت می کند.

به همت معاونت توسعه بازار بیمه ملت اولین جشنواره داستانی بیمه های زندگی با عنوان “داستان زندگی” که به فعالان حوزه صنعت بیمه اختصاص دارد با هدف ارتقاء فرهنگ استفاده از بیمه های زندگی در سطح کشور و با محوریت بیان روایت و داستانی الهام بخش، بدیع و به یادماندنی از فروش بیمه زندگی (عمر) و همچنین ترغیب شبکه فروش بیمه‌های زندگی به اشتراک گذاری تجاربی که از ارائه خدمات به بیمه گذاران و یا در مواجهه با ریسک ها و مخاطرات زندگی بیمه گذاران به دست می آید در ۲ بخش داستان کوتاه و داستانک به میزبانی شرکت بیمه ملت برگزار می شود.

علاقه مندان به شرکت در این جشنواره از ۱۲ آبان ماه همزمان با بیست و یکمین سالروز تاسیس بیمه ملت تا ۱۳ آذر ماه مصادف با روز بیمه فرصت خواهند داشت تا آثار خود را در سه محور شبکه فروش بیمه ملت، شبکه کارگزاران، بازاریابان و سایر فعالین صنعت بیمه ارسال کنند.

بیمه ملت جوایز نفیسی برای برندگان در این جشنواره در نظر گرفته است، به گونه ای که ۱۰ جایزه ۷۰ میلیون ریالی در بخش داستان کوتاه، ۱۰ جایزه ۵۰ میلیون ریالی در بخش داستانک و ۱۰ جایزه ۲۰ میلیون ریالی به قید قرعه بین تمامی شرکت کنندگان در جشنواره اهدا خواهد شد.

گفتنی است در داستانک، عناصر داستانی از قبیل شخصیت پردازی ، صحنه سازی و کشمکش‌ها به اختصار توصیف می شوند به طوری که حدود داستانک از یک خط و پاراگراف شروع شده و گفته شده تا یک‌هزار و پانصد کلمه را شامل می‌شود. از این رو باید گفت اختصار و ایجاز و فشردگی خصوصیات عمده ی داستانک هستند. همچنین داستان کوتاه معمولا یک هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار کلمه را در برمی‌گیرد.

علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند آثار خود را از طریق ایمیل Melatlife@mellatinsurance.ir با (ذکر مشخصات) ارسال کنند. همچنین شماره تلفن ۰۲۱۹۶۶۰۴۳۵۳ در ساعات اداری آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی است./فکر اقتصادی

 

لینک مطلب: http://bimeiha.ir/News/233512.html