بیمه ای ها /به گزارش روابط عمومی، نظام بانکی ظرفیت های بسیاری دارد که در صورت بهره وری و بکارگیری آن ظرفیت ها، می توان توسعه اقتصادی در عرصه های گوناگون را رقم زد. باور غلطی که در بین جامعه حاکم شده، نگاه پول دادن و پول گرفتن است. آنچه در نگاه عامه به نظام بانکی واقع می شود، سپرده گذاری و دریافت سود، گرفتن وام و دادن بهره است. در صورتی که بانک می تواند تاثیرات چشمگیری بر اقتصاد برجای بگذارد.
تاثیر بانک بر اقتصاد
نظام بانکی در جهان از جایگاه ویژه ای برخوردار است به نوعی هر گونه تصمیم در بانک کشورهای مطرح جهان همچون آمریکا یا اتحادیه اروپا، می تواند بر اقتصاد همان کشور و البته اقتصاد جهان تاثیر بگذارد. در ایران نیز نظام بانکی عملکرد چشمگیری در عرصه های گوناگون دارد که بدلیل ضعف اطلاع رسانی و ناآگاهی مردم، این ظرفیت ها دیده نمی شود و مورد تقدیر قرار نمی گیرد.
چالش تحولات ارزی
چالش بزرگی که بر تورم، گرانی و بحران در اقتصاد کشور منجر می شود، تحولات قیمت ارز است. تغییرات قیمت ارز بر گرانی کالاها اثر مستقیم می گذارد که از آن با عنوان چسبندگی دلار یاد می شود. بدین معنا که هر قدر دلار بالا برود، قیمت ها نیز متناسب با آن بالا می رود، اما اشکال اینجاست که این چسندگی تنها هنگام گرانی نقش آفرینی می کند و هرگاه که دلار پایین می آید، قیمت ها از آن تبعیت نمی کند، رویکردی که نشان می دهد اقتصاد فاسد اجازه چنین مطلبی را نمی دهد. بی شک اگر اقتصاد سالمی داشتیم، با کاهش قیمت دلار، می بایست کالاهایی که به بهانه گرانی دلار افزایش قیمت داشته، کاهش قیمت داشته باشد.
اهمیت تشریح عملکرد
اهمیت نظام بانکی هنگامی خودنمایی می کند که همایش یا نشست تخصصی برگزار شود و کارشناسان، صاحب نظران، مسوولان و مدیران قسمت های گوناگون نسبت به جایگاه نظام بانکی اظهار نظر کنند، اتفاق مبارکی که می تواند جایگاه بانک را توصیف کند.
تفاوت عملکرد بانکها
البته عملکرد هر بانک با بانک دیگر متفاوت است و با بررسی دقیق و اطلاعات و آمارهای اریه شده، می توان به اهمیت جایگاه و عملکرد هر بانک پی برد . یکی از بانکهایی که عملکرد چشمگیری داشته و این عملکرد بخوبی مشاهده شده، بانک سیناست. ورود به عرصه دیجیتال، ارایه انواع خدمات بانکی و تنوع در رویکردها باعث شده تا رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی در همایش مدیران این بانک حضور یابد و در قالب ادبیات تحسین برانگیز، در خصوص بانک سینا سخن بگوید. مهدی غضنفری گفت: بانک سینا با برخورداری از سنگ بنای قوی، حسن رفتار و حسن شهرت، از ظرفیت تبدیل شدن به بانک نخست حوزه ارزی ایران برخوردار است.
تولید ثروت با مشارکت
جایگاه صندوق توسعه ملی در فعال کردن ظرفیت ها بسیار چشمگیر است اما به نظر می رسد برای تحقق این مهم، به همکاری و همیاری دیگر بخشها نیاز دارد. در این رابطه رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی در همایش مدیران بانک سینا با تبیین ظرفیتهای صندوق توسعه ملی گفت: ما این قابلیت را داریم تا با حرکت صحیح در مسیر اقتصادی، نقشآفرینی موثری در جهت حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشیم. وی با تاکید بر اینکه صندوق توسعه ملی به دنبال تولید ثروت برای کشور است گفت: صندوق در راستای تولید ثروت با مشارکت فعال بانک سینا از هیچ گونه تلاشی دریغ نخواهد کرد. وی بر ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای ارائه محصولات خلاقانه و نوآورانه در بانک سینا تأکید کرد.
توسعه عملیات ارزی
از سوی دیگر مدیرعامل بانک سینا اندیشه های برتر و برنامه ریزی های متنوع بانک را تشریح کرد. علی ابدالی از برنامهریزی بانک سینا برای توسعه عملیات ارزی از طریق طراحی محصولات و خدمات ارزی و بینالمللی خبر داد. نکته مهمی که ابدالی بر آن تاکید کرد، تأمین منافع ذینفعان بانک بهوسیله تحقق اهداف ترسیم شده بود.
قانونمداری در دستور کار
یکی از رویکردهایی که سالهاست با انتقادات گسترده رو به رو می شود، قانونگریزی یا برداشت سلیقه ای از قانون است، رویکردی که باعث از دست رفتن اعتماد عمومی و ناامیدی مردم به قوانین می شود، اما ابدالی در جمع مدیران و مسوولان اعلام کرد: بانک سینا در چارچوب ضوابط و بخشنامههای بانک مرکزی، برنامههای مدون خود را در جهت افزایش منابع و توسعه سهم بازار، عملیاتی خواهد کرد.
لینک مطلب: | http://bimeiha.ir/News/223042.html |